Egg og bacon med ny vri

Du trenger:

1 bacon per muffinsform

1 egg per muffinsform

Krydder om ønskelig

 

Jeg steker baconet på panne litt først, siden de trenger mye mer steketid enn eggene. Så bruker jeg silikonformer,

har de i forskjellige farger, men akkurat disse var til påske, jada, sent å poste, men bedre send enn aldri, og påska

varer helt til jula, var det ikke sånn? :p

 

Hell i eggene, bestemmer selv om plommen skal være hel eller ikke.

 

I stekeovnen på 200-220 grader i mellom 7-10 minutter, alt etter hvordan man vil ha eggene, og alt etter

ovn og hvor store eggene er.

Mine ble litt vel hardkokte, liker de smilende, så neste gang blir det ikke 10 minutter her.

Hadde heller ikke krydder eller salt på, da baconet er nok salt i seg selv, så likte det helt naturlig.



Ta-da, skikkelig påskefrokost, men noen søte påskeharer som bare passer på de kokte eggene litt.

 

Hilsen mamma, også denne gang

 

 

 

#påske #påskefrokost #egg #bacon #eggogbacon #frokost #muffin #muffinform

 


 

Én kommentar

elisebr

01.05.2017 kl.17:22

Så gode de så ut! :)

Skriv en ny kommentar

theoskitchen

theoskitchen

32, Bodø

Blogg som drives av Theo på 8 år og mamma Birgit. Det er mamma som styrer alt med bloggen, og Theo er med på noe av innleggene, av egen fri vilje (selvfølgelig).

Kategorier

Arkiv

hits